The Manhattan FISH MARKET Tawar Fish & Chips ‘PERCUMA’ Untuk Semua Bapa, Bermula 19 Jun-21 Jun 2020

The Manhattan FISH MARKET

Hari bapa akan tiba tidak lama lagi, hari yang istimewa untuk para bapa. Sempena hari istimewa ni, apa kata jom bawa ayah anda ke tempat istimewa untuk menyambut hari bapa.

Tiada idea nak bawak ayah anda makan mana? Jom ke The Manhattan FISH MARKET! Kenapa? Sebab mereka membuat promosi istimewa sempena hari bapa tau, iaitu Fish & Chips percuma istimewa sempena hari bapa, wah jom jom!

Fish & Chips ‘PERCUMA’ Untuk Semua Bapa

Setiap kali terdengar makanan percuma, mesti akan fikir tempat tu akan sesak dan perlu beratur panjang, kan? Jangan risau, kerana promosi hebat ini sah selama 3 hari berturut-turut iaitu pada 19 Jun sehingga 21 Jun 2020, yang paling penting tiada had masa! Tak perlu beratur panjang untuk hari yang sama.

Jom suprisekan ayah anda dengan membawa mereka makan hidangan istimewa ini, memang tak rugi! Kalian juga boleh memesan hidangan utama (kecuali sharing platter) dan dapatkan Fish & Chips secara percuma.

Tarikh: 19 Jun – 21 Jun 2020

Lokasi: Semua cawangan kecuali AEON Mall Bukit Tinggi, AEON Mall Seremban 2, Kuala Terengganu, AEON Mall Kota Bharu dan Cenang Mall Langkawi.

 

Kredit: KLFoodie